Međugorje

Mjesto u kojem se uistinu osjećate bliže Bogu

Ovo malo mjesto je jedno od najposjećenijih turističkih destinacija u BIH. Vjerski turizam se u Međugorju počeo razvijati nakon ukazanja Djevice Marije koja se kao fenomen počela javljati 1981. g. Međugorje je još uvijek zadržalo svoj prvotni šarm svetišta gdje hodočasnici zaista nalaze mir u vjeri i razgovoru s Bogom.

Na vrhu brda Križevac 1933. g sagrađen je križ za 1900 godišnjicu raspeća Isusu Kristu. Centar okupljanja hodočasnika je u Svetištu Kraljice Mira kako se međugorsko svetište službeno zove.

Mnogi su nakon posjeta Međugorju doživjeli vlastita čuda ozdravljenja ili promjene života. Kažu da ćete čim ugazite na tlo Međugorja osjetiti neku privlačnost tome mjestu, pozitivnu energiju kojom zrači cijelo mjesto, njegovi žitelji i posjetitelji. Po povratku kući osjećati ćete se zaista kao da ste bili korak bliže Bogu.


Itinerar izleta

Preporučeno vrijeme polaska je u 09:00 h. Do granice s BIH dolazi se za cca. 45 min, i za prelazak granice je obavezno dati na uvid putovnicu ili osobnu kartu. U Neumu, cca 1h nakon polaska je pauza za kavu u trajanju od 20ak min. Put od Neuma do Međugorja traje oko 2 h. Po dolasku u Međugorje, oko 12 h, predviđeno je slobodno vrijeme za razgledavanje. U 14 h preporučen je odlazak u Etno selo Herceg gdje je organiziran ručak. Nakon ručka je povratak za Dubrovnik, koji se očekuje oko 18:15h.

Vrijeme trajanja: 09:00 – 18:15

Preporuka:

  • Putne isprave obavezne
  • Platežna valuta EURO i konvertibilna marka

Luxury 4+1

Cijena

na upit

Zatražite ponudu

Mini van 8+1

Cijena

na upit

Zatražite ponudu

Sprinter 20+1

Cijena

na upit

Zatražite ponudu