Dubrovački suton

Dok sunce tone u more rađa se potpuno nova slika Grada

Iako Dubrovnik uvijek izgleda bajno, suton je vrijeme kada otpočinje igra sjena i posljednih zraka sunca na njegovim zidinama i Porporeli. Onda kada sunce pomalo zaranja u more i temperatura popusti, najljepše je vrijeme za opušteno morsko putovanje i istraživanje Grada, Lokruma i pješčane plaže Šunj iz potpuno druge perspektive i pod drugačijim svjetlom. To je vrijeme kada dan ide u smiraj, pa i priroda pokazuje svoje drukčije, pitomije lice nego tokom dana pod žarkim suncem. Odaberite izlet Dubrovački suton i doživite Dubrovnik i obližnje otoke na potpuno drukčiji način, daleko od svakodnevne gradske vreve i vrućine...


Itinerar izleta

Preporučeno vrijeme polaska je u 18:30h, kada se po klijente dolazi ispred hotela u kojem su smješteni te ih se odvozi do broda usidrenoga u marini Orsan. Po ukrcaju na brod slijedi panoramski razgled gradskih zidina s morske strane. Potom se kreće na pješčanu plažu Šunj na otoku Lopudu, gdje se klijenti ako žele mogu okupati. Oko 20:15 preporučena je večera u lokalnom restoranu. Povratak u Dubrovnik očekuje se do 22:30h.


Vrijeme trajanja: 18:30 – 22:30 h

Preporuka:

  • nošenje kupaće opreme


  • max. 11 osoba + skiper.
  • izlet uključuje: skipera koji govori engleski, mogućnost ronjenja i kupanja, besplatno gorivo, boca kvalitetnog vina ili piva, voda, sokovi.


Poludnevni 4h

Cijena

na upit

Zatražite ponudu

Ponuda je informativna i neobvezujuća

* PDV uključen u cijenu. Gorivo se plaća po završetku izleta!