Izlet na Elafite

Elafitski otoci smješteni su zapadno od Dubrovnika. Svojim prekrasnim krajolicima i pješčanim plažama privlače mnogobrojne turiste. Na trima otocima nalazi se mnogobrojna kulturno-povijesna baština, mnoštvo crkava, kapelica i ljetnikovaca dubrovačke vlastele.

 • Kalamota

  Mali otok za velike doživljaje

  Koločep je najbliži otok Dubrovniku. Blizina grada, bogata vegetacija, svježi morski zrak, prostrana šuma borova i maslina, te pješčana plaža razlozi su što je Koločep vrlo često posijećen otok. Tijekom vrelih ljetnih mjeseci na rivi ćete vidjeti obilje turista u moru i na dugoj pješčanoj plaži koja se prostire duljinom cijele luke. Ljeti Koločep, kao i svi otoci, živi jednim potpuno drugim, življim ritmom. Harmonija suživota između lokalnog stanovništva i turističkih posjetioca na tako malom otoku je svake godine iznova stvorena.

 • Lopud

  Vrele pješčane plaže i hlad stoljetnoga parka

  Lopud je jedan od turistički najatraktivnijih otoka ove regije s obzirom na svoju veličinu i razvedenost. Lopudska luka mjesto je gdje brodovi pristaju, i zatim se rijeka turista izlije na obalu u potrazi za svojim mjestom pod suncem. Nekima za oko zapne prvo slobodno mjestašce na pješčanoj plažu u luci, dok su drugi spremni preći nekoliko kilometara kako bi stigli do prelijepe, osunčane, duge i pješčane plaže Šunj. S obje strane otoka usidrene brodice uživaju u pogledu na obalu, brda otoka, i na crkvice i zvonike. Zelena oaza otoka je Park obitelji Đorđić-Mayneri, s dugom i širokom šetnicom koju okružuju posađene biljke iz raznih dijelova svjeta. U perivoju se također nalazi i fontana, a na klupicama zaštićenima krošnjama stabala svaki umorni putnik može naći hlada i odmora. Zrake sunca teško probijaju kroz guste krošnje, dajući parku idealnu temperaturu čak i u najvrućim ljetnim danima.

 • Šipan

  Otok ljetnikovaca i crkvica

  Čitav je otok prekriven mediteranskom vegetacijom, a izmjenjuju se makija, šume alepskog bora i kamenjar. Otočani su u želji da pripitome otok posadili smokve, vinovu lozu, šipak i rogač, a posebnu su pažnju pridali majci cijeloga Mediterana - maslini. Kao dokaz miroljubivosti blage prirode Šipana svjedoče čak 42 stara ljetnikovca i 34 crkvice koje su dubrovačka vlastela izgradili za svoje ladanje. Šipan je neizostavan otok za odmor i posjet, jednom kada brodom prođete pored njegove obale prizori koji ugledate će vas sigurno nagnati da se zaustavite i razgledate.


Poludnevni izlet

Itinerar izleta – opcija 1

Preporučeno vrijeme polaska je u 09:30h, kada se po klijente dolazi ispred hotela u kojem su smješteni te ih se odvozi do broda usidrenoga u marini Orsan. Oko 10h dolazi se na pješčanu plažu Šunj na otoku Lopudu. Potom se kreće u lopudsku luku, mjesto s druge strane otoka Lopuda, gdje je oko 12h predviđeno slobodno vrijeme i ručak u nekom od restorana Povratak u Dubrovnik očekuje se oko 13:30h.

Vrijeme trajanja: 09:30 – 13:30 h

Itinerar izleta - opcija 2Preporučeno vrijeme polaska je u 14:00h, kada se po klijente dolazi ispred hotela u kojem su smješteni te ih se odvozi do broda usidrenoga u marini Orsan. Oko 14:30h dolazi se na pješčanu plažu Šunj na otoku Lopudu. Potom se kreće u lopudsku luku, mjesto s druge strane otoka Lopuda, gdje je oko 16:30h predviđeno slobodno vrijeme i preporučen ručak u nekom od restorana. Povratak u Dubrovnik očekuje se oko 18h.

Vrijeme trajanja: 14:00 – 18:00 h

Cjelodnevni izlet

Itinerar izleta – opcija 1

Preporučeno vrijeme polaska je u 10:00h, kada se po klijente dolazi ispred hotela u kojem su smješteni te ih se odvozi do broda usidrenoga u marini Orsan. Po ukrcaju na brod slijedi panoramski razgled gradskih zidina s morske strane i odlazak na Lokrum – omiljeno izletište domaćih i stranih turista. Jedno od njegovih glavnih atrakcija je slano jezero nazvano "Mrtvo more", te benediktinski samostan. Tu je također i botanički vrt s paunima, a otok je zaštićeni park prirode. Oko 11:30h kreće se na pješčanu plažu Šunj na otoku Lopudu. Ručak je oko 13:30h preporučen u nekom od restorana u lopudskoj luci. U 16h je polazak na Koločep (Kalamotu) gdje je predviđeno kupanje i odmor. Povratak u Dubrovnik predviđen je do 18h.Vrijeme trajanja: 10:00 – 18:00 h

Itinerar izleta – opcija 2

Preporučeno vrijeme polaska je u 10:00h, kada se po klijente dolazi ispred hotela u kojem su smješteni te ih se odvozi do broda usidrenoga u marini Orsan. Oko 10:30h dolazi se na pješčanu plažu Šunj na otoku Lopudu. Posjet otoku Šipanu predviđen je oko 12:30, nakon toga se opet vraćamo na Lopud za ručak oko 13:30h, preporučen u restoranu dubrovnik u lopudskoj luci. U 16h je polazak na Koločep (Kalamotu) gdje je predviđeno kupanje i odmor. Povratak u Dubrovnik predviđen je do 18h.

Vrijeme trajanja: 10:00 – 18:00

Preporuka:

 • nošenje kupaće opreme


 • max. 11 osoba + skiper.

Izlet uključuje: skipera koji govori engleski jezik, frižider napunjen raznim sokovima, vodom i pivom, korištenje wc kao i CD player, bimini, sundeck, 2 maske za ronjenje.


Poludnevni 4h

Cijena

na upit

Zatražite ponudu

Cjelodnevni

Cijena

na upit

Zatražite ponudu

Ponuda je informativna i neobvezujuća

* PDV uključen u cijenu. Gorivo se plaća po završetku izleta!