Izlet na Korčulu

Vino, rakija, maslinovo ulje, riba, prikle, cukarini i krokanti

Korčula obiluje prekrasnim plažama i uvalama, luksuznim hotelima i kućama za odmor, stoljetnim maslinicima i vinogradima, te prastarim ljetnikovcima. Tu su i drevna otočna mjesta koja kao da su ostala izgubljena u nekom davno minulom vremenu i mame na ovaj otok turiste iz cijeloga svijeta. Nezaobilazno je posjetiti Katedralu Sv. Marka, sjedište vjerskog života i najljepši gotičko-renesansni spomenik u starome gradu Korčuli. Tu je i gradski muzej Korčula, smješten u palači Gabrijelis. Narodni viteški plesovi, Moreška, Kumpanija i Mostra, dio su korčulanske tradicije. Ono što također odlikuje Korčulu su i gastronomske delicije karakteristične za mediteransko podneblje. Tko ne bi volio ručati brodet od friške ribe s palentom, kozji i ovčji domaći sir pa za desert žele od dunja – kontonjatu?


Itinerar izleta

Preporučeno vrijeme polaska je u 09:00h, kada se po klijente dolazi ispred hotela u kojem su smješteni te ih se odvozi do broda usidrenoga u marini Orsan. Za malo više od 2h vožnje stiže se na Korčulu, kada klijenti imaju slobodno vrijeme za razgledavanje i ručak oko 15h. Pri povratku u Dubrovnik, koji se očekuje do 18h, klijenti se mogu ukoliko žele okupati na Elafitskim otocima.

Vrijeme trajanja: 09:00 – 18:00 h

Preporuka:

  • nošenje kupaće opreme


  • max. 11 osoba + skiper.
  • izlet uključuje: skipera koji govori engleski, mogućnost ronjenja i kupanja, besplatno gorivo, boca kvalitetnog vina ili piva, voda, sokovi.Cjelodnevni

Cijena

na upit

Zatražite ponudu

Ponuda je informativna i neobvezujuća

* PDV uključen u cijenu. Gorivo se plaća po završetku izleta!