Izlet na Mljet

Pijesak među prstima, morska sol u kosi, hladni napitak u ruci

Provesti dan na plaži idealan je izbor za odmor kada ste u Dubrovniku. Otoci u njegovoj blizini također skrivaju neslućene ljepote, čarobne pješčane plaže kao iz snova. Pa se tako na otoku Mljet sakrila pješčana plaža Saplunara, iz koje se za vrijeme Dubrovačke Republike odvozio pijesak koji je služio kao građevinski materijal. Tu je i uvala Šunj na Lopudu, 100 m plićaka kao stvorenoga za picigin. Zamislite se kako ležite na uzavrelom pijesku i hvatate zrake sunce dok ispijate omiljeni hladni napitak uz šumove mora i zvuk cvrćaka.


Itinerar izleta

Preporučeno vrijeme polaska je u 09:00h, kada se po klijente dolazi ispred hotela u kojem su smješteni te ih se odvozi do broda usidrenoga u marini Orsan. Prvo odredište je pješčana plaža Saplunara na Mljetu. Zatim se kreće na Lopud gdje je oko 13:30h predviđen ručak u restoranu dubrovnik u luci. Nakon ručka oko 16:30h kreće se na pješčanu plažu Šunj s druge strane otoka. Povratak u Dubrovnik očekuje se do 18h.


Vrijeme trajanja: 09:00 – 18:00 h

Preporuka:

  • nošenje kupaće opreme


  • max. 11 osoba + skiper.
  • izlet uključuje: skipera koji govori engleski, mogućnost ronjenja i kupanja, besplatno gorivo, boca kvalitetnog vina ili piva, voda, sokovi.Cjelodnevni

Cijena

na upit

Zatražite ponudu

Ponuda je informativna i neobvezujuća

* PDV uključen u cijenu. Gorivo se plaća po završetku izleta!